Uw gepersonaliseerde JAKO sportuitrusting

met het logo van uw club !

Gratis verzending

vanaf €89

Bedrukking

van uw kledij

JAKO KWALITEIT

op al onze textielen

Kies je collectie

Champ 2.0

De teamline CHAMP 2.0 maakt van elk teamgebeuren een absolute highlight. Met tien kleuren past deze teamline perfect bij elk team. Functionele materialen en perfecte pasvormen maken het sportieve design helemaal af.
Ontdekken

Striker 2.0

De teamline STRIKER 2.0 overtuigt over de ganse lijn: een modern design gecombineerd met sportieve snits en functionele materialen. Met in totaal tien kleurstellingen is deze teamline de perfecte compag- non voor uw team.
Ontdekken

Prestige

De teamline PRESTIGE speelt op het hoogste niveau. Daarbij scoort deze teamline met haar hoge functionaliteit en innovatieve materiaalmix, alsook met haar sportieve pasvorm. Ook visueel is deze teamline een echte eye-catcher.
Ontdekken

Competition 2.0

De teamline COMPETITION 2.0 maakt met zijn dynamische design van ieder teamgebeuren een echt spektakel. Ze is beschikbaar in klassieke teamkleuren en fluokleuren. Een multitalent voor vrije tijd en training.
Ontdekken

Champ

‘Function meets design‘. Een bijzonder sportief design met veel technische en functionele details, dat is onze teamline CHAMP. Tonale kleurencombinaties en contrasterende details maken van deze teamline een echte highlight van kleuren.
Ontdekken

Classico

De teamline CLASSICO bestaat uit sportieve designs tegen onklopbare prijzen. Met tien kleuren en een extra verlengde looptijd tot 2022 is deze teamline de perfecte keuze. Een multitalent voor elk team.
Ontdekken

Premium

Ideaal voor een sportieve lifestyle. De PREMIUM BASICS overtuigen door hun atletische snit in een trendy melange look. Met een bijpassende bedrukking profileert deze collectie zich als de perfecte kledinglijn voor veeleisende clubs.
Ontdekken

Base

De teamline BASE zet elk team perfect in de spotlights. Alle modellen zijn optimaal combineerbaar met de andere JAKO teamlines. Ze kunnen individueel bedrukt worden en zijn de perfecte compagnon voor elk team.
Ontdekken