Uw gepersonaliseerde JAKO sportuitrusting

met het wapen van
jouw club!

Gratis verzending

vanaf 89,€

Bedrukking

van uw kledij

JAKO KWALITEIT

op al onze textielen

Kies je collectie

Champ 2.0

Met de CHAMP 2.0 teamline wordt de uitstraling van het team een echt hoogtepunt. Met tien kleuren is de lijn perfect voor elk team. Functionele materialen en een perfecte pasvorm maken het sportieve design compleet.portif.

Ontdekken

Striker 2.0

De teamline STRIKER 2.0 overtuigt over de ganse lijn: een modern design gecombineerd met sportieve snits en functionele materialen. Met in totaal tien kleurstellingen is deze teamline de perfecte compag- non voor uw team.
Ontdekken

Competition 2.0

Met zijn dynamische design maakt de COMPETITION 2.0 teamline van elk teamuitje een echt evenement. Het is verkrijgbaar in klassieke teamkleuren en neonkleuren. Een multitalent, zowel voor vrije tijd als voor training.înement.

Ontdekken

Classico

De CLASSICO teamline bestaat uit sportieve designs tegen onverslaanbare prijzen. Met tien kleuren en een verlengde oplage tot 2022 is deze teamline de perfecte keuze. Een multitalent voor elk team.quipe.

Ontdekken

Premium

Ideaal voor een sportieve lifestyle. De PREMIUM BASICS overtuigen door hun atletische snit in een trendy melange look. Met een bijpassende bedrukking profileert deze collectie zich als de perfecte kledinglijn voor veeleisende clubs.
Ontdekken

Base

De teamline BASE zet elk team perfect in de spotlights. Alle modellen zijn optimaal combineerbaar met de andere JAKO teamlines. Ze kunnen individueel bedrukt worden en zijn de perfecte compagnon voor elk team.
Ontdekken