Uw gepersonaliseerde JAKO sportuitrusting

met het logo van uw club ! Ontdekken

GRATIS VERZENDING

vanaf €89

BEDRUKKING

van uw kledij

JAKO KWALITEIT

op al onze textielen

Kies je club

Beersel

BX Brussels

BlackStar

F.C. Forest

F.C. Ganshoren

K.F.C. Rhodienne

KHVC Linkebeek

Lembeek

RFC Ecaussinnes

Naast

R.C.S. Braine

RCS Nivelles

RFC Orp-Noduwez

Ritterklub

RRC Etterbeek

S.K. Leeuw

S.K. Vlezenbeek

SR Incourt

Union Entité Estinnes

Union Saint-Gilloise

Kies je sport

Badminton

Basketbal

Voetbal

Gym

Handbal

Running

Tennis

Volleybal

Kies je collectie

Prestige

De PRESTIGE teamlijn speelt mee op het hoogste niveau. Deze collectie scoort door zijn hoge functionaliteit en innovatieve mix van materialen, maar ook door zijn sportieve snit. Visueel is de teamlijn een echte eyecatcher met oog voor detail en een trendy kleurenschema.

Ontdek

Competition 2.0

De COMPETITION 2.0 teamlijn heeft een dynamisch ontwerp waardoor elke opkomst van uw team een evenement wordt. Klassieke kleuren zoals rood/zwart en royal/navy worden perfect aangevuld met fluorescerend geel, fluorescerend oranje en zacht groen. Een multifunctionele collectie voor zowel vrije tijd als training.

Ontdek

Champ

Functionaliteit en mode gecombineerd. De nieuwe CHAMP teamlijn kenmerkt zich door een zeer sportief design met veel nieuwe technische en functionele details. De collectie combineert moderne kleuren met contrasterende kleurdetails.

Ontdek

Classico

CLASSICO, de naam houdt haar belofte waar: een sportief design aan onklopbare prijs. Met alle klassieke teamkleuren is deze collectie de ideale metgezel voor uw team. Met een beschikbaarheid van 5 jaar tot 2021.

Ontdek

Striker

Met de STRIKER teamlijn krijgt het team zin. Met twaalf klassieke trendy neonkleuren is deze collectie ideaal voor elk team. Functionele materialen en een perfecte coupe maken het sportieve ontwerp compleet.

Ontdek

Performance

De PERFORMANCE teamlijn is in alle opzichten geschikt: een sportief en modieus design, en heel functioneel. De collectie wordt afgewerkt met een precieze snit en individuele details. Een veelzijdig artikel voor vrije tijd en training...

Ontdek

Team

In deze collectie vindt u alle basisbenodigdheden zoals trainingsbroeken, trainingsjassen, softshelljacks, regenjassen, regenbroeken, maar ook basic T-shirts en polo's. De meeste items zijn beschikbaar in zowel vrouwelijke als mannelijke uitvoeringen.

Ontdek